РОЗВИТОК ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЗЕНІТНОГО РАКЕТНОГО ОЗБРОЄННЯ - Опенько, Павло; Феськов, Олександр; П’явчук, Олександр; Федоров, Олексій (Повітряна міць України, 2023)
Метою статті є удосконалення інформаційного забезпечення технологічного процесу ремонту (відновлення) зразків озброєння та військової техніки зенітного ракетного озброєння при застосуванні мобільного ремонтно-діагностичного комплексу шляхом створення системи об’єктивного контролю технологічного циклу на базі сучасних пристроїв фіксації інформації. Наведений варіант удосконалення системи інформаційного забезпечення технологічного процесу ремонту (відновлення) зразків озброєння, реалізований за допомогою системи об’єктивного контролю, до складу якого повинні входити пристрій реєстрації інформації, багатоканальні цифрові пристрої запису та обробки відеоінформації, аудіоінформації, інформації про технічні параметри функціонування зразка озброєння та військової техніки, що відповідають сучасним тенденціям. Запропонована система буде уніфікованою та дозволятиме проводити об’єктивний контроль виконання завдань за призначенням як на бойових засобах, так і на технічних засобах зенітного ракетного озброєння.