ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ ПЕРІОДИЧНОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ТЕХНІЧНИХ ОБСЛУГОВУВАНЬ РАДІОЕЛЕКТРОННИХ ЗАСОБІВ ЗЕНІТНОГО РАКЕТНОГО ОЗБРОЄННЯ - Дранник, Павло; Кітік, Сергій; Паталаха, Валерій; Целіщев, Юрій (Повітряна міць України, 2023)
Результати проведеного аналізу сучасного стану та умов експлуатації зенітного ракетного озброєння свідчать про наявність нелінійної залежності показників ефективності технічного обслуговування від періодичності проведення технічних обслуговувань, а розрахунок показників ефективності технічного обслуговування може бути здійснений лише на основі адекватної математичної моделі процесу експлуатації, притаманного для конкретних типів зразків техніки. Тому метою даної статті є створення методики визначення оптимальної періодичності проведення технічних обслуговувань радіоелектронних засобів зенітного ракетного озброєння, які експлуатуються за планово-попереджувальною стратегією експлуатації.