ОБГРУНТУВАННЯ ВАРІАНТУ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СХЕМИ ВЗАЄМОДІЇ РОЗРОБНИКІВ ПРОЄКТІВ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТІВ В ХОДІ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ - Крюков, Михайло; Тична , Богдана; Федчук, Тетяна (Повітряна міць України, 2022)
У статті розглянуті процедурні питання на різних етапах взаємодії розробника проєкту нормативно-правого акта від Міністерства оборони України із Секретаріатом Кабінету Міністрів під час його опрацювання. Розроблений варіант функціональної схеми взаємодії виконавців (розробників) нормативно-правових актів Міністерства оборони України з фахівцями Секретаріату Кабінету Міністрів з метою підвищення ефективності виконання обов’язків відповідними службовими посадовими особами в ході моніторингу процедур супроводження проєктів актів, внесених на розгляд Кабінету Міністрів. Запропонований вище варіант функціональної схеми взаємодії має практичну значимість та призначений для практичного застосування в структурних підрозділах Міністерства оборони України (Збройних Сил України): керівниками – для правильної організації, а відповідальними виконавцями – для забезпечення ефективного супроводження проєктів нормативно-правових актів, внесених на розгляд Кабінету Міністрів. Ключові слова: нормативно-правовий акт, взаємодія, моніторинг, правове забезпечення.