РОЗВИТОК АВІАЦІЙНИХ СПРОМОЖНОСТЕЙ ЧЕРЕЗ РОЗШИРЕННЯ СФЕРИ ЗАСТОСУВАННЯ БЕЗПІЛОТНИХ ПЛАТФОРМ - Ясенко, Сергій Анатолійович (Повітряна міць України, 2021)
РОЗВИТОК АВІАЦІЙНИХ СПРОМОЖНОСТЕЙ ЧЕРЕЗ РОЗШИРЕННЯ СФЕРИ ЗАСТОСУВАННЯ БЕЗПІЛОТНИХ ПЛАТФОРМ