ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ДЛЯ ВІТЧИЗНЯНОЇ ОБОРОННОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ПРИ ВОЄННО-ЕКОНОМІЧНОМУ СПІВРОБІТНИЦТВІ УКРАЇНИ В СФЕРІ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ ДЕРЖАВИ - Герасименко, Володимир Вікторович; Луцик, Юлія Олександрівна; Деменєв, Олександр Миколайович; Пархоменко, Павло Петрович (Повітряна міць України, 2021)
Розглянуті проблемні питання оборонної промисловості та характерні риси деяких груп ризиків для національної економіки і безпеки держави, що виникають при здійсненні воєнно-економічного співробітництва України із державами-партнерами, можливі негативні наслідки ризиків для вітчизняної оборонної промисловості та шляхи запобігання них з обранням нових форматів співпраці між політичним керівництвом держави, збройними силами та «оборонкою». Висвітлений зміст нових форматів воєнно-економічного співробітництва України на світовому ринку озброєнь.