МОДЕЛЮВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ПІЛОТОВАНОЇ АВІАЦІЇ - Кацалап, Віталій Олександрович (Повітряна міць України, 2021)
МОДЕЛЮВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ПІЛОТОВАНОЇ АВІАЦІЇ