СУЧАСНІ ВИМОГИ ДО СТРУКТУРНИХ ЗМІН ІНЖЕНЕРНО- АВІАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ АВІАЦІЇ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ - Коровін, Іван Павлович; Коцюруба, Андрій Васильович; Коломієць, Юрій Миколайович (Повітряна міць України, 2021)
У статті розглянуто основні вимоги до структурних змін інженерно-авіаційного забезпечення військових частин авіації Повітряних Сил в процесі адаптації до змін у системі логістичного забезпечення Збройних Сил та розроблення у Повітряних Силах ЗС України керівних документів, що регламентують порядок і принципи логістичного забезпечення організаційних структур авіації з урахуванням особливостей і специфіки забезпечення їх обмеженою номенклатурою запасних частин і матеріалів, вдосконалення організації системної підготовки інженерних кадрів, організаційно-штатної структури інженерно-авіаційної служби військових частин авіації та системи організації інженерно-авіаційного забезпечення бойової підготовки та бойових дій авіації Повітряних Сил, зокрема проблематика.