РИЗИК-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД ДО ПЛАНУВАННЯ ІНЖЕНЕРНО-АВІАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БОЙОВОГО ЗАСТОСУВАННЯ ПІЛОТОВАНИХ ТА БЕЗПІЛОТНИХ АВІАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Радько, Олег Віталійович (Повітряна міць України, 2021)
У роботі запропонована методика управління ризиками під час планування інженерно-авіаційного забезпечення бойового застосування пілотованих та безпілотних авіаційних систем, розроблена на підставі узагальнення результатів аналізу положень нормативних документів та досліджень фахівців у галузі управління ризиками, у тому числі у сфері оборони.