ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ СПІЛЬНОГО ЗАСТОСУВАННЯ БЕЗПІЛОТНИХ (БЕЗЕКІПАЖНИХ) МОРСЬКИХ КОМПЛЕКСІВ Й ІНШИХ СИЛ В ДІЯХ НА МОРІ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Яким’як, Степан Володимирович (Повітряна міць України, 2021)
В сучасних умовах продовжується інтенсивна діяльність щодо створення новітніх зразків морського роботизованого озброєння, що обумовлює необхідність вирішення проблеми щодо визначення загальних засад спільного застосування безпілотних (безекіпажних) морських комплексів та інших сил в діях на морі.