КОМЕРЦІЙНІ БЕЗПІЛОТНІ ЛІТАЛЬНІ АПАРАТИ ЯК ЗАГРОЗА ЗАСТОСУВАННЯ В ТЕРОРИСТИЧНИХ ЦІЛЯХ. НАПРЯМ ПОКРАЩЕННЯ ЇХ ВИЯВЛЕННЯ - Бондар, Валерій Вікторович (Повітряна міць України, 2021)
У статті наведено тенденції щодо застосування безпілотних літальних апаратів, їх класифікація; розглянуто типи комерційних БпЛА, категорії існуючих загроз їх застосування; напрям покращення їх виявлення.