КІБЕРЗАГРОЗИ ФУНКЦІОНУВАННЮ ІНФОРМАЦІЙНО- ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ БЕЗПІЛОТНОЇ АВІАЦІЇ - Цурко, Юрій Володимирович; Рахімов, Володимир Володимирович (Повітряна міць України, 2021)
КІБЕРЗАГРОЗИ ФУНКЦІОНУВАННЮ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ БЕЗПІЛОТНОЇ АВІАЦІЇ