ЗАСТОСУВАННЯ БЕЗПІЛОТНИХ АВІАЦІЙНИХ КОМПЛЕКСІВ “BAYRAKTAR ТВ2” В ІНТЕРЕСАХ ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИХ СИЛ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ - Фролов, Сергій Миколайович; Чучин, Михайло Валерійович (Повітряна міць України, 2021)
Розглянуті можливості БпАК"Bayraktar ТВ2" та запропоновані завдання щодо їх застосування в інтересах Військово-Морських Сил Збройних Сил Україниз урахуванням досвіду їх застосування у Військово-Морських Силах Туреччини