АНАЛІЗ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ БЕЗПІЛОТНИХ ЛІТАЛЬНИХ АПАРАТІВ З ГІБРИДНОЮ СИЛОВОЮ УСТАНОВКОЮ - Шевченко, Сергій Олександрович; Бездєльний, Віталій Вадимович (Повітряна міць України, 2021)
Проведена оцінка можливості використання гібридних силових установок для безпілотних літальних апаратів. Інтеграція в традиційну силову установку електричного двигуна. Сформовано основні переваги електричного двигуна від газотурбінного двигуна. Наведена таблиця можливості внесення змін до національної класифікації силових установок безпілотних літальних апаратів.