АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ БЕЗПІЛОТНИХ ЛІТАЛЬНИХ АПАРАТІВ І ЗАСОБІВ УРАЖЕННЯ У ВОЄННИХ КОНФЛІКТАХ - П’явчук, Олександр Олександрович (Повітряна міць України, 2021)
АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ БЕЗПІЛОТНИХ ЛІТАЛЬНИХ АПАРАТІВ І ЗАСОБІВ УРАЖЕННЯ У ВОЄННИХ КОНФЛІКТАХ