СКЛАДОВІ КОНЦЕПЦІЇ СИМБІОТИЧНОГО БОЙОВОГО ЗАСТОСУВАННЯ ПІЛОТОВАНОЇ ТА БЕЗПІЛОТНОЇ АВІАЦІЇ - Герасименко, Володимир Вікторович; Титаренко, Олександр Іванович (Повітряна міць України, 2021)
З огляду на досвід застосування пілотованої та безпілотної авіації провідними країнами світу проведено огляд найбільш доцільних складових Концепції симбіотичного бойового застосування пілотованої та безпілотної авіації в сучасних умовах.