ЗАСТОСУВАННЯ БЕЗПІЛОТНИХ ЛІТАЛЬНИХ АПАРАТІВ ДЛЯ ПОЛЬОТІВ В СМАРТ-СІТІ - Шмельова, Тетяна Федорівна (Повітряна міць України, 2021)
Представлено моделі прийняття рішень та оптимізація виконання польотів безпілотними літальними апаратами в смарт-сіті з мінімальними ризиками та максимальною безпекою. Формування топології групи при виконання групових польотів безпілотними літальними апаратами та визначення центрального безпілотного літального апарату-ретранслятора в групі.