ПОГЛЯДИ НА СПІЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ ПІЛОТОВАНОЇ ТА БЕЗПІЛОТНОЇ АВІАЦІЇ ПРИ ВЕДЕННІ БОЙОВИХ ДІЙ - Петров, Василь Миколайович; Шалигін, Андрій Анатолійович; Кудрявцев, Андрій Федорович (Повітряна міць України, 2021)
У доповіді викладені підходи до спільного застосування пілотованих і безпілотних літальних апаратів зі складу змішаного авіаційного угруповання. Розглянуті форми та способи бойових дій, бойові завдання різних груп тактичного призначення, тактичні прийоми їх виконання, необхідні зміни в системі управління авіації.