АНАЛІЗ ФАКТОРІВ ПРОЦЕСУ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ В ХОДІ УПРАВЛІННЯ ЗМІШАНОЮ ГРУПОЮ СИЛ ТА ЗАСОБІВ ПОВІТРЯНИХ СИЛ - Павленко, Максим Анатолійович; Захарченко, Ірина Вікторівна; Каліновський, Дмитро Олександрович (Повітряна міць України, 2021)
В доповіді проведено аналіз факторів, які впливають на процес прийняття рішення, як на етапі підготовки так і в ході ведення бойових дій.