ОСОБЛИВОСТІ САНІТАРНИХ ВТРАТ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ СИЛ ОБОРОНИ УКРАЇНИ ВІД ВИБУХОВИХ ПОРАНЕНЬ БОЙОВИМИ БЕЗПІЛОТНИМИ ЛІТАЛЬНИМИ АПАРАТАМИ - Гуменюк, Костянтин Віталійович (Повітряна міць України, 2021)
Представлені результати отриманих санітарних втрат в зоні проведення ООС від вибухових поранень у військовослужбовців сил оборони України від застосування бойових безпілотних літальних апаратів (БПЛА)